נגישות
נגישות

טיפול ב טקסול , הופעת נוירופתיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/06/2019 | 22:37 | מאת: rut

שלום רב, במסגרת המחקר לטיפול טריפל נגטיב סרטן השד,עברתי 11 טיפולי TAXOL + אימונותרפיה ATEZO עקב נימולים , חוסר תחושה, אונקולוג אבחן נוירופתיה והפחית מינון טכסול בטיפול אחרון. כיוון שתחושת הנימולים לא עוברת וגם הכאבים התגברו, הנני חוששת מטיפול הבא , הטיפול ה-12 הייתי רוצה לשמוע מהי דעתכם בנוגע להפסקת הטיפולים אחרי הכמויות שקיבלתי עד עכשיו: 1,475 מ"ג TAXOL 5,880 מ"ג ATEZO תודה רבה, רות

לקריאה נוספת והעמקה

הי רות, דבר ראשון שולחת לך איחולי החלמה מלאה. אני חוששת שהשאלה שלך לא מתאימה לפורום זה כיון שאני כירורגית. הייתי מכוונת השאלה לאונקולוגים. אפשר לשקול גם פניה למומחה אונקולוג בתור חוות דעת שניה. בריאות שלמה

מנהלי פורום סרטן השד