שיחזור שד לאחר כריתה חלקית

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/03/2019 | 17:53 | מאת: טל

שלום , אני לאחר כריתה חלקית לאחר הסרת סרטן השד. אני מעוניינת לבצע שיחזור , שאלתי לאח התיעצות עם 3 רופאים כל אחד מבצע בדרך אחרת האחד הסביר לי שניתן בניתוח אחד ואז מכיניסם סילקון לשד המשוחזר ובו זמנית מקטינים את השד השני ומעצבים אותו פחות או יותר לגודל דומה . ושניים מהרופאים האחרים אמרו לי שזה 3 ניתוחים ולקחית שומן מהבטן מה עדיף?היכן מקבלים את התוצאה הטובה ביותר ? היום אמרו לי במחלקת אונקולגיה שהשומן נספג בגוף עם השנים ואז שוב השד מאבד את צורתו . מ ה עלי לעשות ? אולי יש כאן נשים שעברו ?אשמח לעזרה והכוונה בנשוא . תודה מראש .ץ

הי טל מאחלת לך שתקבלי תושה מפונות נוספות של הפורום, אולי יש פורומים נוספים של מתמודדות/ מחלימות מסרטן שד בו את יכולה לשאול. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד