טיפול בטקסול קרבופלטין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/02/2019 | 00:05 | מאת: אביבה

שלום, אני אחרי 4 קורסים של AC שהגיב טוב והקטין את הגוש בחצי ל-2 ס"מ. היום התחלתי טקסול-קרבו ל-12 קורסים. הייתי אמורה לקבל טקסול בלבד, אבל האונקולגית אמרה שהייתה ועדה והוחלט להוסיף גם קרבו. האם באמת חייב את הקרבו ואי אפשר להסתפק רק בטקסול? אני נורא חלשה ומפחדת מאוד מהתוספת של הקרבו לשלושת החודשים הבאים.

לקריאה נוספת והעמקה

אביבה יקרה, אני מצטערת שאין ביכולתי לייעץ לך אבל אין בידי את כל הנתונים של המצב ואין תחליף להיכרות ושיקול דעת של רופא/ צוות שמכיר את כל פרטי המקרה ובדק אותך. תמיד ניתן לקחת את החומר ולגשת להתייעצות שניה. הייתי ממליצה לפנות לאונקולוג שעוסק בסרטן שד, למרות היכרותנו הכירורגים גם את הטיפול המשלים.

מנהלי פורום סרטן השד