קליפ בשד בזמן הקרנות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/01/2019 | 10:04 | מאת: נטלי

בוקר טוב לפני כמה חודשים נמצא אצלי גוש ממאיר בשד שמאל ונראה גוש נוסף לא סרטני בוצע ביופסיה בוואקום והוחדר קליפ . את הגוש הראשון הוציאו לי בניתוח והגוש השני נשאר בשד עם הקליפ (סמן). אני צריכה לעבור סדרה של הקרנות כטיפול מונע ושאלתי היא האם אני לא מסכנת את עצמי בזמן ההקרנות אם הקליפ הנמצא עדיין בתוך השד ? אודה לכם על תשובתכם .

הי נטלי, קודם כל מאחלת לך רפואה שלמה. אין כל דבר מסוכן בעובדה שיש קליפ בשד. יותר מזה - הרבה מנתחים משאירים סיכות (קליפים מתכתיים) לסימון האיזור בו היה גוש סרטני במהלך הניתוח להוצאתו. בהצלחה, ושוב בריאות שלמה!

10/01/2019 | 12:36 | מאת: נטלי

קודם כל תודה רבה שנית הקליפ לא מסכן אותי בזמן ההקרנות ?

ממש לא.

מנהל פורום סרטן השד