הצטברות נוזלים בבית שחי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/01/2019 | 18:22 | מאת: sahly

לפני כשבועיים עברתי נתוח להסרת גידול בשד ובהורדת זקיף הלימפה בבית השחי. יש לי בבית השחי נפיחות נוזלים והרופא הנמתח ציין שזה תופעה טבעית ויש גם הצטברות של קרישי דם בנפיחות הנ"ל הדבר הזה גורם לי כאבים ובמעט חוסר תנועה ביד. מה אפשר לעשות

הי, דבר ראשון מאחלת לך החלמה מהירה ומלאה. בדכ זה עניין של זמן עד שהנפיחות חולפת והנוזלים נספגים. אי נוחות שבסופו של דבר עובר. בררי עם הרופא המנתח אם ומתי עליך להתחיל פיסיותרפיה לזרוע בצד המנותח. בהצלחה ובריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד