תוצאות ביופסיית בלוטת לימפה בבית השחי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/12/2018 | 15:24 | מאת: נחמה

שלום רב, אני בת 36 נערכה לי ביופסיה בבלוטת לימפה בבית השחי בעקבות ממצא ב CT ראות שאומת באולטראסאונד כבלוטת לימפה עם קורטקס מעובה דירוג BIRADS 4B. יש לציין שהבלוטה בספטמבר ב CT הוערכה כ 1 ס"מ ובסוף אוקטובר כשנעשה הממוגרפיה ואולטראסאונד שד ובית שחי ראשון היא גדלה לה 3.9 ס"מ קיבלתי את תוצאות הביופסיה שנאמר בה: TINY FRAGMENT OF LYMPH NODE SHOWING SMALL LYMPHOCYTES AND SINUS HISTIOCYTOSIS. IMMUNOSTAINS WILL FOLLOW. רקע : CT הריאה נעשה בעקבות כאבים ברום הבטן מעל ל 5 חוד' והורדה לא מכוונת במשקל של 18 ק"ג בתקופה של 4 חוד. במשפחה היסטוריה של סרטן ראות, שד, רחם ולוקמיה. אשמח לדעת בגדול מה משמעות התוצאות? התקשרו מבית החולים כבר 5 ימים לאחר הביופסיה וזימנו אותי ליום א הקרוב חוששת מעט. תודה מראש

מקווה שקיבלת הסברים לשביעות רצונך, האמת שקשה היה להבין אבל לא נשמע שקשור לסרטן שד. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד