pפענוח תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/07/2018 | 14:01 | מאת: בוחר לא להזדהות

אשמח לדעת בבקשה, מהו סוג סרטן השד, מה אפשר להבין מתוצאות הביוספיה, שלהלן: A-07278: Right breast trucut biopsy, 3 o'clock : Cores involved by infiltrating carcinoma grade 2-3. Immunostains to follow. Immunostains results: ____: Staining intensity index (SII) (Range 0-3: Negative: less than 0.5, Positive more than/equal to 0.5) E-cadherin positive supporting the diagnosis of IDC. ER negative. PR negative Her-2/neu +3 positive in100% of tumoral cells. Ki-67 about 65% of the nuclei stained at hot spot.

04/07/2018 | 21:36 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, מדובר בסרטן השד שמקורו בצינוריות החלב (הסוג השכיח) שחיובי לחלבון HER2 ושלילי לרצפטורים הורמונליים (לאסטרוגן ופרוגסטרון) המראה חלוקת תאים מוגברת. מקווה שזה ענה לשאלתך בבריאות, דינה

05/07/2018 | 11:38 | מאת: בוחר לא להזדהות

ענה לשאלתנו מאוד, כעת נוכל לקרוא מעט לפני הפגישה בשבוע הבא, פחדנו להשאר באוויר כל הסופ''ש. תודה רבה, תבורכי. בשורות טובות =] .

מנהל פורום סרטן השד