סרטן השד ביופסיה תוצאות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/04/2018 | 17:53 | מאת: מלי

שלום רב, אמי הייתה בבדיקת מומוגרפיה ולאחר מכן הופנתה לביופסיה וממטומיה, יש בידי תוצאות של הביופסיה. היא עשתה גם בדיקת MRI אך טרם יש תשובות, מבקשת בבקשה שתסתכלי על התשובות של הביופסיה ותנסי להסביר מה זה אומר בעקרון נאמר לנו שיש 3 גושים, 2 שפירים ואחד ממאיר, אך לא ברור באיזה דרגה, אשמח לעזרתכם יש לי 3 תמונות של ביופסיה, לא ניתן להעלות לפה יותר מתמונה 1 לאן אני יכולה לשלוח? אני ממש אשמח ליעוץ

26/04/2018 | 09:29 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב לצערי אני לא יודעת איך להעלות לכאן תמונות. תנסי להעתיק את מה שכתוב ואשמח לעזור דינה

מנהל פורום סרטן השד