היעלמות קליטה בפט סי טי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/12/2017 | 17:44 | מאת: דנה

סרטן שד עם גרורה בודדת במוח שנעלמה לאחר טיפול קרינתי ממוקד, טופלתי בלטרוזול+ איברנס, כעבור ארבעה וחצי חודשי טיפול בפט סי טי: היעלמות מוחלטת של הקליטה בשד ובבלוטות הלימפה באותו צד, האם נכון לנתח במצב זה? תודה!

03/01/2018 | 22:09 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

אם הייתה גרורה בודדת במוח ולא היה שום דבר נוסף מחוץ לשד ובלוטות לימפה, יש בהחלט מקום לשקול את זה ברצינות. יכול להיות שארבעה חודשי טיפול זה מעט מדי זמן וכדאי לעשות "מבחן זמן" קצת יותר ארוך, אבל בגדול זו אופציה ריאלית

מנהל פורום סרטן השד