כללית קופת חולים בושה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/08/2017 | 13:59 | מאת: יפית

קיבלתי הפניה אני בת 47 יש הסטוריה במשפחה של סרטן השד וציסטות הפנו אותי לבדיקת הממוגרפיה אך לא היה באפשרותי לבצע זאת כיון שלא היה ברשותי 130₪ לציין שכיום אני לא עובדת ומוכרת בשירותי הרווחה בגלל זה לצערי היתי צריכה לחזור הביתה אני פשוט לא מבינה למה גובים ממני מס בריאות אם אני לא יכולה לבצע בדיקות שהרופאים הפנו אותי פשוט חוצפה האם אפשר לדעת מה עושים במצב כזה ?

13/08/2017 | 17:47 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

תנסי לבקש טופס 17 לאחד מבתי החולים ולעשות את הבדיקה עם טופס 17

13/08/2017 | 17:51 | מאת: יפית

ידוע לך ממי לבקש טופס 17 כי בכוכבית 2700 אמרו שלבדיקה הזו לא צריך טופס 17 ולא צינו עלות בזמן שהזמנתי את התור בכל אופן תודה רבה

13/08/2017 | 22:35 | מאת: גילה

תבקשי מרופאת המשפחה שלך טופס 17. אם היא תגיד לך לא צריך, תסבירי לי לה את הבעיה הכספית

15/08/2017 | 18:24 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

לא צריך טופס 17 כשעושים בדיקה במכון של קופת חולים (לא ברור למה ביקשו כסף אם קיבלת הפניה). כשעושים בדיקה בבית חולים, צריך להביא טופס 17. אפשר לבקש הפניה לבית חולים באזור המגורים, אם כי לכל קופה יש הסדר עם בתי חולים אחרים.

מנהל פורום סרטן השד