תחושת חום בשד המנותח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/05/2017 | 07:39 | מאת: יפה

אני אונקולוגית בסרטן מסוג her 2 חצי שנה לאחר ניתוח למפקטורי .סיום טיפול כימותרפי לפני 7 חודשים והקרנות נסתיימו לפני חודשיים. באוגוסט אסיים טיפול ביולוגי ומזה חודש נוטלת כדורי לטרוזול. לאחרונה אני חשה תשה שהשד המנותח חם למגע האם זו תופעה שכיחה במצבי? תודה

27/05/2017 | 10:17 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, זה לא שכיח, אבל לפעמים רואים את זה כמה חודשים אחרי סיום הקרנות. אם זה רק חום, בלי אודם או כאבים, אין סיבה לדאוג. אם יש תופעות אחרות, כדאי להראות לאונקולוג או כירורג שיתרשמו...

מנהל פורום סרטן השד