יעילות נטילת פמרה לאחר 10 שנים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/05/2017 | 08:11 | מאת: ברברה

ב- 7.05 עברתי lampectomy והוצאת גידול invasive ductal carcinoma בגודל 1.8 ס"מ. Grade 3 יחד עם הגידול הוצאו 16 בלוטות שמתוכן 9 בלוטות היו נגועות . מ7/2006 נוטלת פמרה. (הומלצה לי ל-10 שנים) האם כדאי להמשיך לקחת פמרה? האם הוכחה יעילות במניעת חזרת המחלה/גרורות גם לאחר 10 שנים?

16/05/2017 | 23:01 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי נכון להיום אין מידע על נטילת פמרה או טיפול הורמונלי אחר מעבר ל-10 שנים. זה לא אומר שאין אונקולוגים שלא ממליצים במקרה כמו שלך על טיפול ממושך יותר, בטח אם אין תופעות לוואי משמעותיות. אבל זה לגמרי לא הסטנדרט היום... הרבה בריאות!

מנהל פורום סרטן השד