שאלה בקשר לאמינות בדיקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/07/2006 | 23:12 | מאת: גשד

היי דוקטור עשיתי בדיקת קומבו לגילו איידס 23 יום לאחר המגע המיני הלא מוגן...... אך בכל זאת יוצאים לי מלא אפטות ופצעים לבנים בפה...והשבוע גם יצאה לי נקודה לבנה בלשון(57 יום אחרי המקרה)........יש לי פצע לבן בפה שהתחיל בתור אפטה והוא נישאר עם כתם לבן לא כואב כבר מעל חודש וחצי!!! לקחתי את המשפה נגד אפטות וזה לא עזר...רופא עור הביא לי אנטיביוטיקה ל10 יום וזה גם לאר עזר(כשבועיים אחרייה יצאה הנקודה הלבנה בלשון-זה פטרייה?) אני כולי מפוחד ולוקח כדורי הרגעה כי אני לא יכול להתמודד עם הפחד הזה..... שבוע הבא אני יעשה בדיקת אלייזה אבל אני כבר על סף התמוטטות עצבים...... אני אומר אם האנטיביוטיקה לא עזרה אז כניראה שזה לא יורוס או מחלת מין ואני כבר חושש מהנורא מכל ורצות לי בראש הרבה מחשבות אובדניות....... אני כבר על סף שיגעון נפשי אני בסה"כ בן 22 ואני כבר לא יכול להתמודד עם זה ואם הכאב הזה.......... אני שמעתי סיפורים של נשאים שבדיוקת התסמינים האלו הופיעו להם שהם נדבקו(הנקודות בקצה הלשון..וכו....) אני כבר מתחיל לחשוב שיכול להיות שהקומבו באמת לא אמינה...או שאולי בסורוקה(שם עשיתי את הבדיקה) טעו בתוצאות או עשו בדיקה רגילה במקום........ מה היא דעתך בנושא ד"ר???? סליחה שאני מציק אם שאלות שאולי נשמעות דביליות אבל אני כבר גמור נפשית.....!!!

שלום, הגזמת. גש לרופא פ?ה שיבדוק אותך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

08/08/2006 | 14:02 | מאת: אורן

אחי אל תדאג אם אמרו לך שעשית בדיקת קומבו לא טעו ישנן מרפאות היום שעושות את זה לכולם כי ישנה אפשרות שהבדיקה תחליף את האליזה המסורתית בעתיד הלא רחוק . בדיקת הקומבו מאוד אמינה במיוחד אם יש לך סימפטומים . גם לי היו פצעים בפה וגם אפטות ופצעים בתוך הלחיים מבלי להזכיר הזעות לילה, ירידה של 10 קילוגרם, עייפות ודיכאון טוטאלי לקח לי 4 חודשים לעשות עוד בדיקה אחרי הקומבו כי הייתי בטוח שיש לי HIV וטעיתי בגדול אבל תקופת הפחד לימדה אותי לא לעשות טעויות בעתיד . לכן אני ממליץ לך אח יקר להפסיק את החיפושים אחרי הסימפטומים (דרך אגב כמעט לכולם יש חום בתקופת ה ART?) ולעשות בדיקה אחרי חודשיים זה מספיק כדי לך לעשות בדיקה מהירה כדי לא להמתין לתשובה כמה ימים תעשה גם לעגבת בטוח שיצא שלילי לשתיהן בהצלחה (;

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה