שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/07/2006 | 06:03 | מאת: שאלה

, אני מדבר על בדיקת DNA לכלמידיה לאחר שלקחתי 4 ימים כדורי אנטיביוטיקה זאת אומרת הייתה לי דלקת כלשהי ולקחתי 4 ימים כדורי אנטיביוטיקה ואז עשיתי בדיקת DNA לכלמידיה בזמן הטיפול האנטיביוטי והתשובה הייתה שלילית , זאת אומרת שלא הייתה לי כלמידיה וזאת הייתה דלקת אחרת . כי כמו שקראתי בכתבה וגם אתה אמרת בעצמך , שהבדיקה כל כך עמוקה ומדוייקת שהיא יכול לזהות שירדי כלמידיה עד שבועיים לאחר גמר הטיפול . ואני הייתי תוך כדי טיפול (בסך הכל 4 ימים של אנטיביוטיקה ) , אז זה אומר שלא הייתה לי כלמידיה בדלקת שהייתה לי נכון, כי היו רואים שרידים של החיידק אם הוא היה .

שלום אם בדיקת DNA לכלמידיה היתה שלילית הרי שרוב הסכויים שכבר אין כלמידיה. אם התיה ניתן לודא זאת באמצעות בדיקת נוגדנים לכלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

25/07/2006 | 01:46 | מאת: שאלה

וגם לא הייתה כלמידיה נכון ? כי היו רואים שרידים של החיידק ? הבדיקה הייתה שהייתה לי צריבה (ללא הפרשות) ובמשך 4 ימים לקחתי אנטיביוטיקה ואז עשיתי את הבדיקה . אם זאת הייתה דלקת של כלמידיה היו רואים בבדיקת DNA כי החיידק לא נעלם כל כך מהר , אפילו לא לאחר 4 ימים של אנטיביוטיקה נכון ? הרי כמו שאמרנו בבדיקת DNA היו יכולים לראות שרידים של החיידק עד שבועיים אחרי גמר הטיפול , אני הייתי בסך הכל 4 ימים תוך כדי הטיפול ואפילו עוד לא סיימתי אותו

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה