אז צדקתי ? בבקשה לענות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/07/2006 | 17:58 | מאת: DNA לכלמידיה

זאת אומרת שאפילו שלקחתי 4 ימים אנטיביוטיקה ואז עשיתי את הבדיקת DNA לכלמידיה , והיא יצאה שלילית , זה אומר שאין לי כלמידיה ולא הייתה כלמידיה ללא קשר לאנטיביוטיקה , כי לפי המאמר היו מוצאים שרידים במיוחד במקרה שלי שעוד הייתי תוכך כדי הטיפול , ואפילו עוד לא סיימתי אותו הרי רשום שהבדיקה כל כך חודרנית שאפשר למצוא שרידים עד כמעט שבועיים אחרי הסיום הטיפול באנטיביוטיקה

שלום, בדיקת DNA לכלמידיה אומרת שברגע נתון של הבדיקה אין כלמידיה. אין זה אומר כלום לגבי העבר. אין זה אומר שלא היתה כלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

21/07/2006 | 17:44 | מאת: בדיקת DNA לכלמידיה אחרי 4 ימים

כן , אני מדבר על בדיקת DNA לכלמידיה לאחר שלקחתי 4 ימים כדורי אנטיביוטיקה זאת אומרת הייתה לי דלקת כלשהי ולקחתי 4 ימים כדורי אנטיביוטיקה ואז עשיתי בדיקת DNA לכלמידיה בזמן הטיפול האנטיביוטי והתשובה הייתה שלילית , זאת אומרת שלא הייתה לי כלמידיה וזאת הייתה דלקת אחרת . כי כמו שקראתי כתבה וגם אתה אמרת בעצמך , שהבדיקה כל כך עמוקה ומדוייקת שהיא יכול לזהות שירדי כלמידיה עד שבועיים לאחר גמר הטיפול . ואני הייתי תוך כדי טיפול , אז זה אומר שלא הייתה לי כלמידיה בדלקת שהייתה לי נכון

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה