הפרשות צהובות בלתי פוסקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/12/2015 | 23:23 | מאת: אנונימית

היי,אני ובן זוגי שוכבים מזה שנה,לפני כ3 חודשים התחילו לו הפרשות צהובות וקיבל דוקסילין ל10 ימים ועבר לו. לאחר בדיקת שתן STD שנעשתה עקב הפרשות צהובות שהתחילו לי קרוב לכשבועיים אחריו, נמצא אצלי אוראופלזמה חיובי. קיבלתי טיפול של דוקסלין ל5 ימים פעמיים ביום וההפרשות לא פסקו. לאחר יומיים שלושה הייתי אצל הרופאה שנית והיא עשתה לי בדיקה וגינלית ואמרה שהיא רואה משהו מינימלי ביותר ונתנה לי דוקסילין ל5 ימים נוספים( פעמיים ביום) גל זידובל ל5 ימים פעם ביום.סיימתי את הטיפול וההפרשות עדיין לא פוסקות. עוד כמה ימים יש לי תור נוסף.. האם יש השערה למה זה יכול להיות?? יש לציין שמלבד הפרשות אינני בעלת תסמינים נוספים כמו גרד או צריבה

זה לא מקרה להשערות אלא לאבחון ולטיפול מדוייקים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה