DNA לכלמידיה ??? אני לא מבין כלום ... :(

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/07/2006 | 01:21 | מאת: DNA לכלמידיה

חייב לדעת למה לאנטיביוטיקה אין קשר לתוצאות הבדיקה של בדיקת DNA לכלמידיה ? זאת שאלתי האחרונה , בבקשה תענה לי ותתן לי הסבר מלא בבקשה האם אתה בטוח בכך ? PCR זאת הבדיקת שתן לכלמידיה נכון ? אני עשיתי בדיקה שנקראת Chlamydia Trachomatis DNA וזה יצא שלילי האם זאת אותה בדיקה ?

שלום בדיקת ה DNA מזהה גם חלקיקי המעטפת של הכלמידיה ואלו ישנם גם כאשר אין חיידקים פעילים. הבדיקה שעשית אכן היא בדיקת DNA לכלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה