זיבה בלוע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/08/2015 | 13:38 | מאת: גל

שלום וברכה. האם תחושה של נזלת תקועה בגרון שלא יוצאת ואזניים סתומות כבר חודשיים יכולים להוות סימן לזיבה בלוע? התחושות החלו כמה ימים לאחר ביצוע מין אוראלי בגבר. אז יצאו תפליטים לבנים על השקד שחלפו אחרי מס ימים ועד היום, חודשיים אחרי, אני עם תחושה של נזלת שנמצאת בגרון ואוזניים סתומות. אודה על תשובתכם.

לא. ניתן לעשות בדיקת מעבדה לענין זה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה