צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/07/2015 | 18:51 | מאת: שון

יש לי צריבה במתן שתן ללא הפרשות נראות לעין. בבדיקת סטיק יצא שזה לא דלקת בדרכי השתן ואכן הייתי פעיל מינית עם שני פרטנרים בעיקר במין אוראלי לא מוגן ובחדירה אנאלית עם קונדום. רופאת המשפחה לא לקחה תרבית אלא רשמה זריקה אנטיביוטית במקום, מטרוג'יל, דוקסילין וסדורל להקלה בתסמינים. האם כל האפשרויות כוסו? כמה זמן לחכות עד שאם אין שינוי לחזור לרופאה? והאם כדאי ואפשרי עדין לעשות בדיקה לאבחון?

כדאי לעשות בדיקה למחלות מין PCR בשתן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה