מיקופלסמה גניטליום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/04/2015 | 14:41 | מאת: שי

שלום רב, לפני כשנתיים החלו צריבות בדרכי השתן וכאב בלתי נסבל באיזור פי הטבעת , לאחר אינספור בדיקות ואנטיביוטיקות (ציפרו , אזניל, דוקסי) נמצא בבדיקת PCR בשתן מיקופלזמה גניטליום . התחלתי ליטול אנזיל במשך שבוע ימים בהוראת הרופא , ובבדיקה לאחר כחודש נמצאתי שלילי למיקופלזמה . עלי לציין כי במהלך השנתיים האחרונות נבדקתי כ 8 פעמים למיקופלזמה ושאר STD ונמצאתי שלילי. לצערי הסימפטומים של הפרוסטטה ממשיכים להטריד אם כי לא בעוצמה שהייתה בתחילה. שאלתי היא : האם יתכן כי המיקופלזמה "מסתתרת" בפרוסטטה וגורמת לסימפטומים הנ"ל למרות כ 8 בדיקות PCR חוזרות ונישנות שליליות בשתן ? בתודה מראש , שי.

כדאי לבדוק STD בנוזל הזרע.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה