חיידק אוראופלסמה פברום וחיידק הומיניס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/11/2014 | 22:25 | מאת: איילה

היי, אני כבר כמה שבועות סובלת מגרד בנרתיק, עיקצוצים, דחיפות במתן שתן וצריבות. בתחילה עשיתי בדיקת שתן ולא יצא בה כלום. פניתי לרופאת נשים שטיפלה בי טיפול אנטי פטרייתי שלא עזר. אחכ ערכתי שוב בדיקת שתן ויצא שיש לי חיידק אי קולי-דלקת בשתן. מאז אני נוטלת זינט לטיפול בדלקת. במקביל עשיתי בדיקת std ונמצא כי יש לי את החיידקים: אוראופלסמה פברום ומיקופלסמה הומיניס. רציתי לדעת האם אצטרך ליטול עוד אנטיביוטיקה והאם השילוב של שני החיידקים מסוכן? בנוסף אני מפחדת לגבי בן זוגי. האם עליי לבדוק אם נדבק גם?

רציתי לדעת האם אצטרך ליטול עוד אנטיביוטיקה.= כן והאם השילוב של שני החיידקים מסוכן? = מה הכוונה מצסוכן? בנוסף אני מפחדת לגבי בן זוגי. האם עליי לבדוק אם נדבק גם? = כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה