תוצאה של בדיקת PCR

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/08/2014 | 20:14 | מאת: רונן בן סיסרא

עשיתי בדיקת PCR וזה הממצא היחיד. עשיתי כי קיבלתי מגע מיני אוראלי מבחורה שגילו לה כלמידיה וחששתי .עשיתי את הבדיקה כי אחרי חודשיים מהמגע התחיל לי קצת מתן שתן מרובה וכדומה ותחושת דגדוג בקצה הפין. קראתי על החיידק והבנתי שהוא נמצא כמעט אצל כולם. בכל מקרה התחלתי עוד לפני תוצאות הבדיקה כטיפול מונע טיפול באופלדוקס, אני ביום החמישי ויש שיפור קל. האם להמשיך איתו או צריך אנטיביוטיקה אחרת שמומלצת. אני בן 40. האם החיידק יעלם לגמרי בתום הטיפול? תודה

07/08/2014 | 20:16 | מאת: רונן בן סיסרא

לא צריך לנחש אם יעלם. עושים בדיקה שבועיים אחרי גמר הטפול האנטיביוטי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה