תוצאות בדיקות STD

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/05/2014 | 13:55 | מאת: אנונימי

לד"ר וקסלר שלום, ערכתי לאחרונה בדיקות למחלות STD וקיבלתי תוצאה חיובית ל - Ureaplasma urealyticum. בנוסף לכך קבלתי את התוצאות הבאות: Mycoplasma genitalium - שלילי. Mycoplasma hominis - שלילי. Urine Culture (Diaslide)- תרבית שלילית Hepatitis B Surface Ag - שלילי. Hepatitis C Ab(EIA)- שלילי. Herpes IgG Type 2 - שלילי. Mycoplasma genitalium - שלילי. מה המשמעות של התוצאה החיובית שקיבלתי והאם עלי לקבל איזשהו טיפול ואו בדיקות נוספות? תודה מראש

מציע שתפני לרופא המיומן בנושא לקבלת טיפול.

21/05/2014 | 12:00 | מאת: אנונימי

ברור לי שאפשר ללכת לרופא "מיומן" ולקבל תשובות. חשבתי שכל מטרת הפורום הזה הוא לקבל תשובה אפילו חלקית.... אשמח באם תוכל לסייע בשאלות הבאות: 1. כאשר אתה כותב רופא "מיומן" האם זה צריך להיות רופא משפחה או רופא מומחה למחלות מין? 2. מה משמעות התוצאה החיובית לאור התשובות השליליות שהתקבלו? 3. האם יש צורך בבדיקות נוספות לפני קביעת תור אצל רופא? בתודה מראש,

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה