חשש לקונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/01/2014 | 02:34 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בן 27 לפני כשנה הייתי בתאילנד וקיימתי שם יחסי מין מוגנים... מאז לא יצא לי לקיים יחסי מין ...מלבד אוראלי פה ושם (ירדו לי) לאחרונה הופיעו לי כתמים חומים בבסיס הפין וקצת בתחילתו (בערך 3-4) בהתחלה חשבתי נקודות חן וכשהגעתי לרופא העור לבדיקת משהו אחר בכלל אמרתי לו שיעיף מבט והוא אכן העלה חשד כי מדובר בקונדילומה... שאלותיי: א. בחורה ששכבתי איתה לפני כשבוע תצורך להבדק עכשיו ? ואם כן מה הסיכוי שהיא נדבקה כל כך מהר ויוכלו לגלות אצלה? ב. איזה בדיקות עליי לעשות (רופא העור שלח אותי לבדיקה אצל כירורג)? ג. האם מותר לאונן כרגע? ד. נקבע תור לפרופסור יהודה הולמן מה דעתך? תודה רבה רבה אני קצת היפוכונדר סליחה על החפירה...

21/01/2014 | 02:38 | מאת: ליאור

שכחתי עוד שאלות האם יכול להיות שנדבקתי מיחסי מין מוגנים? האם יש מצב שמדובר בסתם כתמים חומים או באמת בנקודות חן?

שאלותיי: לפני הכל יש צורך להגיע לאבחנה. אין אפשרות להשיב ללא אבחנה. ב. איזה בדיקות עליי לעשות = קולפוסקופיה אצל רופא המיומן בקונדילומה.

22/01/2014 | 02:52 | מאת: ליאור

אני מניח שהיית די עסוק ... אודה לך מאוד אם תשוב ותענה על כל השאלות באופן קונקרטי... זה חשוב לי מאוד אני מודאג...תודה...

22/01/2014 | 02:54 | מאת: ליאור

מותר לי לאונן כרגע או לקיים יחסי מין מוגנים בזמן הסטטוס : חשד לקונדילומה?

אוננות אינה מפריעה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה