ד"ר וקסלר היקר!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/06/2006 | 15:50 | מאת: לימור

שלום רב! יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד. אני סובלת מהפרשות צהובות זמן רב, אז הלכתי לביקור במרפאת נשים, והיא שלחה דגימה מההפרשה שלי לבדיקת מעבדה בקרטריילית (כך היא אמרה). היא אמרה לי עד שנקבל תוצאות תקחי דוקסילין 100 לשבוע ימים פעמים ביום, והיא נתנה לי כמוסה חד פעמית - אגיסטן להחדרה ללדן. בקיצור זה מה שעשיתי לקחתי 7 ימים פעמיים ביום דוקסילין, ובנתיים לא ראיתי הפרשות צהובות. אך דבר אחר הופיע יש לי דימומים מידי פעם ואני ממש פוחדת, ויש לי הפרשה שקופה שמלווה בריח. לפני חודש עשיתי בדיקת פפס שיצאה תקינה. השאלה מזה יכול להיות? ממה יכולים להיות דימומים? האם זה יכול להיות קשור לצוואר, כי כתבת לי לפני כמה ימים שבדיקות הפפס ברובם לא מגלות שום דבר וצריך לעשות בדיקה יותר מדויקת לצוואר הרחם. אז לשם מה הבדיקה אם היא לא אמינה, והאם היא לא מאבחנת אם יש בעיה בצוואר הרחם (דלקת, חיידק וכיו"ב)? ממה עוד יכולים לנבוע הדימומים והריח? יש לי גם הפרשות מידי פעם? האם גם בעלי היה צריך לקבל טיפול? כי כאשר שאלתי את הרופאה היא אמרה שהוא לא צריך, אולי היא טועה? היא אמרה שתוצאות המעבדה הבקרטריילית לא הראו ממצא חריג. אנא ממך עזור לי אני מודאגת, בברכה, לימור

שלום על פניו נראה שיש לשלול אצלך דלקת צואר. אין מנוס מבדיקה גופנית כולל קולפוסקופיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה