U.UREAL/PARVUM-PCR- חיובי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/06/2013 | 14:49 | מאת: ליאור

שלום דר' שרגא, קיבלתי תוצאות לבדיקת STD ויצא לי U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי. אני סובלת מכאבים באגן, הפרשות מרובות וכאבי דמוי מחזור. לפני חודש לקחתי דוקסילין נגד כלימידיה ואחרי בדיקה החיידק אכן עבר. תוצאות בדיקות: אולטרסאונד רחם וכליות ו STD נמצאו תקינות. בנוסף, אני אמורה לעבור קוניזציה בצוואר הרחם, אבל נאמר לי שהכאבים לא קשורים לזה. האם יתכן שהכאבים נגרמים מU.UREAL/PARVUM-PCR אם כן מה הטיפול לי ולבן זוגי? תודה, ליאור

האם יתכן שהכאבים נגרמים מU.UREAL/PARVUM-PCR ? כן יתכן אבל מעניין מה היו תוצאות יתר בדיקות מחלות המין כמו מיקופלסמה וזיבה. אם כן מה הטיפול לי ולבן זוגי?= אנטיביוטיקה שעל הרופא המטפל להחליט.

16/06/2013 | 21:04 | מאת: ליאור

התוצאות לשאר מחלות המין היו שליליות....

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה