שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/06/2006 | 20:47 | מאת: שאלה

שלום רב, קיימתי עם חברתי מין אנאלי לאחר יומיים מהמין אנאלי , התחילה לי דלקת \ צריבה בשתן . האם זה יכול להיות בגלל המין אנאלי ? כבר קיימנו מין אנאלי כמה פעמים לפני זה (לא יותר מדי פעמים) אני לא חושב זה כלמידיה כי חברתי נבדקה והיא בריאה , והבחורה האחרונה שהייתי איתה במגע מיני , היה חודשיים לפני הופעת הצריבה מה יותר הגיוני שהיה לי " דקלת אי.קולי בגלל אנאלי . או מחלת מין שהמגע האחרון היה לפני חודשיים

25/06/2006 | 00:55 | מאת: מישהי

כדאי מאד לגשת לבדיקה פיזית או אצל אורולוג/רופא משפחה עצה וירטואלית במקרה שלך לא יכולה להיות מדוייקת רק בדיקת רופא ביי

שלום יותר שכיח חיידקים של מע' העיכול כמו אי קולי, פרוטאוס, קלבסיילה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

05/07/2006 | 21:52 | מאת: המשך לשאלה

עשיתי היום בדיקות לאחר 5 חודשים מאז הדלקת. אין לי צריבה , יש לי רק רגישות , לפעמים עקצוץ בפין התרבית שתן תגיע בעוד כמה ימים , בנתיים הבדיקת שתן הכללית הייתה תקינה בדיקות דם הכל היה תקין ,ALT ' AST וכל שאר הכימייה בדם היו תקינים בספירת דם הכל היה תקין (כדוריות דם לבנות ואדומות וכו.. היה תקין) רק הדברים האלו לא היו תקינים Platelets = 131 MPV-Mean Platelet Volume = 12.9 Neutrophils = 35 Lymphocytes = 49.5 Eosinophils = 6.1 מה זה יכול להיות ? זה לא כלמידיה , הרי עשיתי DNA יש לי שאלה עשיתי מין אנאלי עם חברתי ויומיים אחרי זה התחילה לי הדלקת אני מדבר על הדלקת שלפני חמישה חודשים , חברתי נקייה לחלוטין יש מצב שזה אחד מחיידקי מערכת העיקול והוא עקשן ??? הרי זה היה לפני חמישה חודשים ולקחתי אנטיביוטיקה ואין מצב שזה מחלת מין בגלל שהפעם האחרונה שקיימתי מין אורלי עם בחורה (לפני שפגשתי את חברתי ) היה חודשיים לפני תחילת הדלקת . וחברתי נקייה מחכה לתשובה בבקשה

11/05/2007 | 15:48 | מאת: nili

מהו משך ההדבקה בחיידק הזה. מדובר בגיל המעבר. בעלי עבר ניתוח כריתת כיס המרה. היה מאושפז שבועיים וחצי. לאחר 6 שבועות נתגלה אצלו חיידק הקבלסיילה. האם נדבק בחיידק באותה תקופה שהיה מאושפז. בתודה נילי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה