צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/06/2006 | 02:36 | מאת: ורד

עקב חשד שהתעורר לגבי הימצאות קונדילומה אצלי שאלתי חבר לשעבר שהייתי איתו רק פעם אחת (לפני שנה ובלי קונדום) אם היו לו מחלות מין בעבר. הוא אמר לי שבעבר היה לו מצב של צריבה בעת מתן שתן שטופל ע"י אנטיביוטיקה (בלי להגיד את שם המחלה) וגם היה לו קונדילומה. את הקונדילומה קיבלתי ממנו, הגילוי היה עקב יבלת שהופיעה אצלי. יתכן שהצריבה בשתן היא מחלת כלמידיה (איזו עוד מחלה מין זה יכול להיות)?? כרגע אין לי צורך מוגבר במתן שתן או צריבה כלשהי, האם כדאי לי ללכת לבצע בדיקה לגבי מחלת כלמידיה או שהעדר סממנים שנה אחרי המקרה יכול להרגיע אותי?? אודה לך על תשובתך

שלום אם אין לך תלונות הייתי מסתפק בבדיקה קולפוסקופית של צואר לשלול דלקת צואר העלולה להיגרם מהכלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה