לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/06/2006 | 12:10 | מאת: לא יודע מה לעשות

זה הוא סיפורי הפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין היו 3 וחצי חודשים לפני הצריבה .והפעם האחרונה שקיימתי מין אוראלי היו חודשיים לפני שהגיעו הסיפטומים רק לאחר חודשיים מאז המגע האחרון החלה לי צריבה בשתן \ ללא הפרשות . הרופא הראשון אמר לאחר בדיקת השתן , שיש לי דלקת שתן תחתונה וגם עליונה , וקיבלתי אנטיביוטיקה . לאחר 4-5 ימיםן של מתן כדורי האנטיביוטיקה נגד כלמידיה ודלקות אחרות ... נשלחתי לעשות בדיקת DNA לכלמידיה . לאחר חודש של המתנה התשובה הייתה שלילית שאין לי כלמידיה , והסבירו לי שלא הייתה לי כלמידיה , והעובדה שלקחתי 4-5 ימים כדורי אנטיביוטיקה , לא משפיעה על התוצאה כי הם בודקים את ה DNA והם מוצאים שרידים של החיידק אם הוא יהיה , ללא כשר ללקיחת הכדורים . (האם זה נכון? ) הלכתי לרופא מומחה שאמר שלי שאין מצב שיש לי כלמידיה כי עבר יותר מדי זמן אם היה לי כלמידיה הסיפטומים היו מגיעים לאחר שבוע -שלושה שבועות , ולא לאחר חודשיים הוא אמר שכנראה הייתה לי דלקת לשהיא שעלתה לכליות ובגלל זה ההיה לי גם לחץ במותניים . עשיתי בדיקת אולטראסאונד לכליות , וגם בדיקת CT לשלפוחית שתן והכליות הכליות היו בגדול תקין והכל היה בסדר עברו 3וחצי -4 חודשים מאז , ואין לי צריבה , והכל בסדר אבל עדיין יש לי מין עיקצוץ בקצה הפין ולא יותר מה זה יכול להיות לדעתך ? כאשר עשיתי את בדיקת הCT (סריקה טומוגרפית ממוחשבת של בטן ואגן מכוונת לכליות ודרכי השתן במנח אקסיאלי ) היה רשום שהכליות בסדר, האורטרים תקינים ושלפוחית השתן תקינה . לאחר מכן עשיתי אולטראסאונד( בדיקה על קולית של דרכי השתן) ושם היה רשום שהכליות בסדר , או עדות להידרונפרוזיס או להיסתיידויות פתולוגיות וכיס השתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים, הערמונית הודגמה במנח ואקוגניות תקינים במשקל 11 גר' ץ לאחר התרוקנות ללא שארית שתן מה זה יכול להיות ? האם יש מצב שיש לי סרטן הערמונית ? או שהיו רואים את זה ? האם אתה חושב שזה יכול להיות הגורם וזה יותר הגיוני מאשר מחלת מין כאשר עברו חודשיים מאז המגע המיני האחרון ? מה אתה אומר לגבי הבדיקה לכלמידיה האם זה נכון ? האם היה לי כלמדיה היו רואים את זה ללא קשר לקבלת אנטיביוטיקה במשך 4 ימים , כי הם היו רואים שרידים וכלמידיה לא נעלמת כל כך מהר ? מה דעתך לגבי כל הסיפור ? תודה רבה

שלום אני מבין שבעייתך היום היא עקצוץ בקצה הפין. לשם אבחון יש צורך בקולפוסקופיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה