הפרשה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/06/2006 | 02:02 | מאת: הפרשה

שלום רב אם הייתה לי כלמידיה ? הייתי צריך לראות הפרשות בעת השתנה ? או ממש לפני ההשתנה הייתי צריך לראות הפרשות מהפין ? ולא רק צריבה ?

שלום גם כשיש בוודאות כלמידיה לא חייבת להיות הפרשה מהפין. יש יותר סכוי לראותה אם עושים מסג' של הערמונית. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

23/06/2006 | 19:01 | מאת: הפרשה

מה זאת אומרת ? מסג יש לי שאלה , כבר מגיל 16 , לפעמים שאני הולך לשירותים ואני סליחה על המילה "מחרבן " ואני מתאמץ , לפעמים יוצאת לי מין הפרשה מהאיבר מין מה זה ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה