ד"ר וקסלר שלום!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/06/2006 | 16:58 | מאת: לילך

ש"ר וקסלר שלום! כתבתי לך מכתב שיש לי כבר שנתיים ומעלה הפרשות צהובות ולפעמים לבנות המלוות בריח (לא תמיד). ואתמול היה לי קצת דימום וקצת היום. ואמרת לי שנראה לך שיש לי דלקת בצוואר הרחם, הכיצד? עשיתי לפני חודש בדיקת פפס, ושלחו לי מכתב שבדיקת צוואר הרחם יצאה תקינה. גם לפני שנה עשיתי בדיקת פפס שיצאה תקינה. אז מדוע שלחת אותי לעשות בדיקת צוואר הרחם? מה עוד יכולה להיות הסיבה חתופעות אלו? אגב רופאת הנשים לקחה לי דגימה מן ההפרשה למעבדה, והתשובה תדיע עוד כמה ימים. היא נתנה לי טיפול בדוקסיטין 100 ואגיסטן טבליה 1 להחדרה ללדן. בנתיים לא לקחתי את התרופה דוקסיטין 100, כי אני ממתינה לתוצאות. האם אני פועלת נכון לדעתך? אם במידה זוהי דלקת או זהום או משהו אחר ואני אטםל בזה רק בעוד מספר ימים אני אעשה לעצמי נזק לדעתך? אודה לך אם תענה לי, בברכה, לילך.

שלום דלקת צואר לרוב אינה מתגלה בפבפ ולכן יש לשלול דלקת זאת באמצעות קולפוסקופיה אנא קראי על הדלקת באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה