כלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2006 | 22:46 | מאת: כלמידיה

שלום רב היה לי חשש לכלמידיה ולקחתי אנטיביוטיקה , לאחר שלושה ימים מהאנטיביוטיקה שלחו אותי לעשות בדיקת DNA של כלמידיה שלקחה כמה שבועות עד לקבלת התוצאה התוצאה של הבדיקה הייתה שלילית אני חייב לדעת ? האם זה בגלל האנטיביוטיקה או שהבדיקה הזאת אינה קשורה לאנטיביוטיקה ושלושה ימים של קבלת אנטיביוטיקה לא מספיקים לשנות את התוצאה של הבדיקת כלמידיה ולא היה לי כלמידיה מלכתחליה , זה חשוב לי מאוד כי לי אמרו שהבדיקה של ה DNA לא קשורה לאנטיביוטיקה , ואפשר אפילו לראות אם היה לי פעם כלמידיה ואין קשר . ואם התוצאה היא שלילית , זה בגלל שלה היה לי כלמידיה ולא בגלל שום אנטיביוטיקה , בטח שלא רק לאחר שלושה ימים של קבלת האנטיביוטיקה

שלום, יותר מתאים לי שלא היתה כלמידיה מלכתחילה כי האנטיביוטיקה אינה משפיעה תוך 3 ימים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה