דחוף מאוד!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/10/2009 | 20:48 | מאת: איתן

0שלום אני איתן אני חייל בפלס''ר גולני ויש לי כאבים באיבר המין ובאשכים כולל הפרשה מוגלתית מאיבר המין בעת מתן שתן זה מלווה בכאבים חזקים בכל המערכת זה מאוד מפריע לי בכל התחומים ובעיקר במסגרת שירותי בצה''ל.... ערכתי מספר בדיקות std ולא גילו לי כלום הכל היה שלילי רק בבדיקות זרע מצאו לי ureaplsma urealeticum - אוראופלזמה אורולטיכום. ואני רוצה לקבל עוד מידע לגבי החידק הזה אני לוקח דוקסילין100 מזה חודש וכלום לא השתנה רק החמיר והחמיר אשמח לקבל תשובות שבת שלוםם!

בבדיקות זרע מצאו לי ureaplsma urealeticum - אני רוצה לקבל עוד מידע לגבי החידק הזה. ^^תוכל לקרוא באתר שלי. יש לוודא שבדקו את כל מחלות המין כולל מיקופלסמה, זיבה כלמידיה ועוד בשיטה אמינה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה