בעייה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/04/2006 | 12:46 | מאת: MR BLUE

קמתי היום והופיע לפי פצעון במפשעה מה זה????

15/04/2006 | 14:21 | מאת: MR BLUE

האם זה בוודאות מחלת מין? איזה טיפול עושים במקרה שכזה?

15/04/2006 | 16:53 | מאת: MR BLUE

הפצע נמצא באזור בין איבר המין לבטן התחתונין(בערך במרחק שווה משניהם) האם זה מסוכן?

שלום, זה יכול להיות אבצס מזיהום חיידקי, הרפס, קונדילומה, דלקת בזקיק שיער, עגבת, סתם פצעון חולף חסר משמעות ועוד שורה שלמה של מחלות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר למקרים דחופים 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה