גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/02/2006 | 08:37 | מאת: רותה

בן זוגי עינג אותי בלשונו בפי הטבעת, וכעבור מספר שעות הופיע אצלי גרד עז, שהתגבר בלילה ובבוקר. שאלתי, האם התופעה מוכרת, והאם ישנו טיפול שאינו מצריך ביקור אצל רופא?תודה.

שלום, קשה לקבוע מרחוק ולכן שווה בדיקה. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה