הפרשות צהובות מאיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/02/2006 | 01:38 | מאת: עידן

שלום ! משהו כמו שבועיים יש לי כאבים קלים דקירות בדרכי השתן בזמן שאני משתין והפרשות מהאיבר בצבע צהוב לקחת METROGIL 10 ימים הדקירות בזמן שאני משתין פחות מורגשות אך עדיין יש הפרשות איזה תרופות ניתן לקחת במיקרים כאלה ? תודה

שלום, אין תרופה להפרשה. יש תרופה למחלה. קודם יש לאבחן וזה נעשה תוך כדי ביקור אצל הרופא ואח"כ מותאם טיפול. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה