שאלות...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/03/2007 | 00:01 | מאת: שמעון

היי כמה שאלות...(אגב יצאתי שלילי להרפס כ3 פעמים בדיקה אחרונה 8 חודשים לאחר יחסי מין אחרונים)...אפשר לסמוך על התוצאה הזו? 1.אם יש לי נגע כלשהו שעומד לעבור להגליד האם עדיין אפשר לקחת ביופסיה ?אפשר לקחת ביופסיה בכל מצב? 2.איזה מחלות מאופיינות בפצע בשק האשכים? 3.כמו שכתבתי לך בפעם הקודמת יש רופאים שדברתי איתם והם אומרים שלא ניתן לסמוך על בדיקת הנוגדנים להרפס האם אתה מכיר את הגישה ?ולמה הם מאמינים בה? 4.מדוע אסור לקחת אפלומיצין לטיפול בנגע לאדם הסובל מהרפס? 5.האם במרפאתך יש הנחה לסטודנטים?האם אפשר לשלם בתשלומים?תודה

התייחסותי בין שאלותיך אפשר לסמוך על התוצאה הזו?***כן 1.אם יש לי נגע כלשהו שעומד לעבור להגליד האם עדיין אפשר לקחת ביופסיה ? *** ביופסיה בחשד למה? אפשר לקחת ביופסיה בכל מצב?***לאיזה צורך ביופסיה 2.איזה מחלות מאופיינות בפצע בשק האשכים?***הרפס,מולוסקום,קונדילומה,עגבת ועוד 3.כמו שכתבתי לך בפעם הקודמת יש רופאים שדברתי איתם והם אומרים שלא ניתן לסמוך על בדיקת הנוגדנים להרפס האם אתה מכיר את הגישה ?***לא ולמה הם מאמינים בה?***אולי ראוי שתברר איתם? 4.מדוע אסור לקחת אפלומיצין לטיפול בנגע לאדם הסובל מהרפס?***מכיל סטרואידים 5.האם במרפאתך יש הנחה לסטודנטים?***כן האם אפשר לשלם בתשלומים?***כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה