שלום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/02/2007 | 18:00 | מאת: DAN

לפני כשנה וחצי קיימתי יחסי מין מוגנים עם בחורה שאני לא מכיר עשיתי בדיקות להרפס 1+2איידס כלמידיה זיבה צהבת B C עגבת ויצאתי שלילי כמו כן עשיתי בדיקת קולוסקופיה לאיבר המין ולא נמצא כלום החלטתי לעשות בדיקת PCR לHPV ונמצאתי חיובי אחרי מספר חודשים החלטתי לעשות שוב בדיקה בקולוסקופיה שוב לא נמצא כלום ...שאלתי היא מה אתה ממליץ לעשות? מאז בדיקת הPCR האחרונה עברו כמעט 9 חודשים יש מצב שהעניין הזה חלף?האם ניתן לסמוך על תוצאת הPCR כי היא בודקת רק מספר מצומצם של זנים?אם אצא שלילי האם אוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום? אם אני יוצא שלילי האם אני צריך לדבר על כך עם כל בחורה עמה אני בא במגע מיני האם אני מסכן נשים?האם אתה ממליץ על בדיקת PCR נוספת כי החיים שלי ממש תקועים בעקבות מחלה עד כדי מצב של חשיבה על התאבדות...תודה להתראות...

20/02/2007 | 18:00 | מאת: DAN

האם אתה ממליץ על בדיקות נוספות...?תודה

אנא ראה תשובות קודמות שלי על המחלות שניתן לבדוק.

כדאי לחזור על בדיקת ה PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה