בדיקות חשובות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/01/2007 | 22:40 | מאת: שיר

במגע מיני עם יזיז. האם יש צורך בבדיקת דם להרפס או כלמדיה, אם איבר המין שלו ללא יבלות או פצעים ? 2- אנו מחוסנים לפטיטס B , האם יש עוד סוג של פטיטס (אולי צהבת A) , שאנו צריכים לבדוק בבדיקת דם?

לפני מספר שאלות עניתי על רשימת המחלות לבדיקה לפני יחסי מין ובקיצור:הפטיטיס B ו C, עגבת, זיבה, כלמידיה, קונדילומה, איידס, טריכומונס ועוד.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה