לגבי כלמידיה - אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/12/2006 | 17:20 | מאת: יריב

שלום רב לפני מספר חודשים נדבקתי בכלמידיה. לקחתי מספר אנטיביוטיקות אבל כשאני מפסיק לקחת אנטיביוטיקה אני מרגיש שוב עיקצוצים ובמתן השתן הראשון (המרוכז) של הבוקר קצת שורף לי אחרי ההשתנה - כשאני מכניס את הפין כבר לתחתון. לקחתי אנטיביוטיקה מאוד חזקה בשם - זטו ודוקסילין והכל, עשיתי לפני חודש בדיקת PCR FOR CHLAMIDIA ו UREA והכל יצא נגטיבי. מה אפשר לעשות? תודה.

להגיע לבדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה