היסטרוסקופיה לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/09/2020 | 20:32 | מאת: מור

היי לפני כשנתיים ביצעתי קוניזציה לאחר cin 3, פאפ אחרון בוצע במרץ והיה תקין. האם קיימת התוויה נגד ביצוע היסטרוסקופיה ( טיפולית- להסרת שאריות שיליה לאחר הפלה) לאחר קוניזציה?, האם קיימת אפשרת לזיהום עולה של hpv לאזור העליון של הצוואר או הרחם.

אין מניעה אך מציע לעשות בדיקת HPV PCR בברכה ד"ר שרגא וקסלר 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה