שאלות לגבי וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/06/2020 | 04:11 | מאת: איתי

1. האם הנגיף HPV יישאר בתוכי לנצח גם אחרי שאטפל בבעיית הקונדילומה? 2. האם אחרי שאטפל בבעיית הקונדילומה עדיין אוכל להדביק אחרים? 3. האם יש בדיקה לזיהוי מדויק של זני הנגיף אותם אני נושא? אם כן, מה שם הבדיקה והיכן ניתן לעשות אותה? 4. האם כדאי לעשות חיסון גם אם כבר נדבקתי (אני בן 34)? 5. אם אתחיל מערכת יחסים עם מישהי בעתיד. האם כדאי לי לספר לה על זה?

1. האם הנגיף HPV יישאר בתוכי לנצח גם אחרי שאטפל בבעיית הקונדילומה? = רוב הסכויים שלא 2. האם אחרי שאטפל בבעיית הקונדילומה עדיין אוכל להדביק אחרים? = אם בדיקת HPV PCR תהיה תקינה אז לא תדביקי אחרים. 3. האם יש בדיקה לזיהוי מדויק של זני הנגיף אותם אני נושא? = כן HPV PCR וניתן גם דרכנו 4. האם כדאי לעשות חיסון גם אם כבר נדבקתי (אני בן 34)?= הכי מומלץ זה אחרי תוצאה תקינה של HPV PCR 5. אם אתחיל מערכת יחסים עם מישהי בעתיד. האם כדאי לי לספר לה על זה?= אם בדיקת HPV PCR תהיה תקינה אזי זה כמו לספר למישהי על שפעת שהיתה לך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה