כאבים אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/09/2019 | 08:42 | מאת: מורן

שלום, לפני 4 ימים, ביום שני עשיתי את הבדיקה הנ״ל. במהלך הבדיקה כאב לי מאוד, תחושה של שריפה בבטן התחתונה מצד שמאל. לאחר מכן היו 3 ימים שבהם הופיע דימום עם חלקים מעט צמיגיים. יש מן תחושת לחץ במקום הזה בבטן וכאב בנגיעה קלה. ביום האחרון היו הפרשות שקופות ללא דימום (יכול להיות שזה יום הביוץ). אני מודאגת מזה, האם להרגיש כזה כאב בזמן הבדיקה זה נורמלי? מה לעשות עם זה כרגע? תודה

מציע שתפני לפורום מתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה