...טריכו או משהו אחר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/11/2018 | 13:29 | מאת: אתי

שלום, הייתי אצל רופאת נשים שאמרה לי שיש לי טריכומונס. נתנה אנטיביוטיקה , ששתיתי וסיימתי. כיוון שלא עבר, נתנה לי אנטיביוטיקה אחרת ובדיקת שתן. שתיתי את האנטיביוטיקה בשישי שבת ויום ראשון בבוקר הלכתי לעשות בדיקת שתן- כעבור שבוע קיבלתי תוצאה שלילית. הבעיה עדיין לא נפתרה. הלכתי לרופא אחר שאמר שנראה בסדר ולא ברור מה זה ההפרשות שיש לי . שלח לבדיקת תרבית וגינלית . התוצאות כאלו Bact. Culture Fungal culture Candida הכל שלילי השאלה- למה שלחה לבדיקת שתן אחרי אנטיביוטיקה? האם זה רלוונטי בכלל? מה הבדיקות תרבית אומרות? תודה רבה, כבר לא יודעת מה לעשות

התרביות תקינות. אולי יש מקום לבדיקת חיידקים של מחלות מין בשיטת PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה