פצע אדום ומתקלף בפין וכוס מאוד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/09/2018 | 05:09 | מאת: יוסי

שלום!! לפני כשבוע וחצי התחיל להיות לי מין 5 פצעים אחד על יד השני בפין בצד של מתחת לכיפה הם בצע אדום וממש כואב וזה לא עובר אי אפשר לקיים יחסים פעם אחת ניסיתי וזה כאב אחרי מאוד וזה לא עובר אני כבר שבוע לא נוגע לא כלום וזה לא עובר השאלה שלי האים זה יעבור או שזו מחלה כל שהיא ומה שאני מבקש לדעת אני יודע שכל התשובות הם לך להתייעץ אז אני בנאדם מאוד ביישן והשמח לקבל פחות או יותר הבחנה האם זה מסוכן או לא או מה זה יכול להיות

יש צורך בבדיקה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה