הרפס גניטלי לקראת לידה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/06/2018 | 09:05 | מאת: מיכל

שלום, אני נשאית הרפס מאז ומעולם, לרוב מתפרץ מעל הטוסיק ולעיתים רחוקות לצידי איזור הפירנאום. אני תכף מתחילה חודש תשיעי להריון ורציתי לדעת אם וכאשר תהיה התפרצות באיזור הפירנאום יפנו אותי לניתוח קיסרי? אם כן האם טיפול מניעתי של איציקלוויר, בהפניית רופא כמובן, תמנע 100% מצב של התפרצות בזמן הלידה?

לשיקול דעתו של הצוות המטפל.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה