בלוטות לימפה מוגדלות וקונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/03/2018 | 06:54 | מאת: חנן

שלום ד"ר וקסלר לפני כחמישה חודשים לאחר מגע מיני לא מוגן נדבקתי בכלמידיה, בתחילה הופיע לי עיגול אדום באיזור החיבור של הפין והאשכים ובהמשך יצאה יבלת שהרופא עור אבחן כקונדילומה. עברתי צריבה בחנקן שהשאירה צלקת מכוערת בפין. מאז אני סובל מתחושה לא נעימה באיזור המפשעה לעיתים תחושה של כאבים בפין וגם יצאו מספר נגעים קטנים בפין ובמפשעה. עברתי בדיקות דם ושתן למחלות מין פעמיים נוספות שיצאו שליליות. אתמול עברתי אולטרסאונד באגן שבו הודגמו מספר בלוטות לימפה מוגדלות וחשש לבקע לא כלוא. רציתי לשאול אם יש קשר בין וירוס הפפילומה לבלוטות לימפה מוגדלות באיזור המפשעה וגם אם אני יכול להגיע אלייך לייעוץ ואבחון קונדילומה. אני מאוד מודאג ואיכות החיים שלי נפגעה בחודשים האחרונים עקב המצב. תודה

אם יש קשר בין וירוס הפפילומה לבלוטות לימפה מוגדלות באיזור המפשעה?= לא אם אני יכול להגיע אלייך לייעוץ ואבחון קונדילומה? = כן 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה