שאלה חשובה..טרוד.....

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2017 | 12:06 | מאת: יאיר

שלום אני גיי , ונפגשתי עם בחור בפעם הראשונה במיטה. היינו ערומים יחד והוא חיכך את איבר מינו בגופי ובאזור הישבן מלמעלה אך לא חדר פנימה.(הוא גם שכב עלי) לא הייתה שום חדירה לתוך פי הטבעת,רק מבחוץ. הוא מצץ לי קצת בפה באיבר במין. האם יש איזשהו חשש להדבקה באיידס או מחלת מין? גם אם לא כדאי לבצע בדיקה פרטית לשקט הנפשי? ושאלה נוסף -יש לי בעיות עיכול ומעי רגיש, ואולי בגלל זה אני לא בטוח -תמיד אחרי גמירה יש לי תחושת גועל עם רוק מגעיל שעולה לגרון ולפה.ואם אני מקרב את האצבעות לפי הטבעת תחושת הגועל גם מגיעה וזה מוריד ממהנאה. מדוע זה כך? והאם יש אפשרות לבדוק או לטפל בעניין? או שזה טבעי וככה אני.. תודה מראש..

האם יש איזשהו חשש להדבקה באיידס או מחלת מין? = אפשרי גם אם לא כדאי לבצע בדיקה פרטית לשקט הנפשי?= לשיקולך מדוע זה כך? והאם יש אפשרות לבדוק או לטפל בעניין? = איני מתמצא בנושאים אלו

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה