כלמידיה בגבר.............

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/07/2017 | 10:28 | מאת: אס

עשיתי בדיקת std , והתגלה אצלי כלמידיה (בבדיקת שתן pcr) .לא חשתי בתסמינים. שאלותיי הן : 1. כמה זמן לאחור צריך לחשוש ? לגבי עדכון פרטנריות קודמות,למשל. האם ייתכן שיש לי את החיידק שנה-שנתיים כבר ? . וכן, האם ניתן לדעת איכשהו כמה זמן כבר יש לי את זה . 2.לגבי הדבקת אשה מגבר. אם במהלך המגע המיני לא היו הפרשות כלל מהפין, האם האשה יכולה להדבק ? 3. אם עשיתי היום טיפול באזניל (טיפול של יום אחד ) , תוך כמה זמן זה אמור לעבור ? .וכן, כמה זמן אחרי צריך לערוך בדיקת שתן נוספת כדי לראות שזה באמת עבר ?

1. כמה זמן לאחור צריך לחשוש ? = אין לדעת לגבי עדכון פרטנריות קודמות= ראוי האם ייתכן שיש לי את החיידק שנה-שנתיים כבר ? = אפשרי האם ניתן לדעת איכשהו כמה זמן כבר יש לי את זה .= לא 2.לגבי הדבקת אשה מגבר. אם במהלך המגע המיני לא היו הפרשות כלל מהפין, האם האשה יכולה להדבק ? = אפשרי 3. אם עשיתי היום טיפול באזניל (טיפול של יום אחד ) , תוך כמה זמן זה אמור לעבור ?= אין מה לנחש. ניתן לבדוק זאת בבדיקת PCR שבועיים אחרי הכדור האחרון. כמה זמן אחרי צריך לערוך בדיקת שתן נוספת כדי לראות שזה באמת עבר ?= ראה לעיל. בהצלחה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה