הרפס זוסטר בלחי ימין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/06/2017 | 19:55 | מאת: בלה

שלום רב, כבר 7 חודשים סובלת מהרפס זוסטר בלחי ושפה ימין. היו לי פצעים, השתמשתי באנטיביוטיקה והפצעים עברו אחרי 10 ימים אבל האדמומיות נשארה עם הרגשה של שיתוק כמו אחרי הרדמה מטיפול שיניים. אמרו לי שזה בגלל פגיעה במערכת החיסון, מה עלי לעשות? תודה רבה מראש

בענין הרפס זוסטר נא לפנות לרופא המשפחה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה